2011. december 24., szombat

LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMÜVEG SZEMTRÉNER V3 Azonnal - Jelenlegi ára: 1 390 Ft


LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMÜVEG
Optikai segédeszköz a látóképesség javítására.
Rövidlátásra, távollátásra, szemtengelyferdülésre, öregszeműség és a szem megerőltetéséből eredő fejfájás és a látásromlás megelőzésére.
A képen látható modell!
Leírás:
Szemtréner szemüveg kicsi kerek lyukakkal.   
V3-es modell
A raszterszemüveg sötét, domború műanyagkorongot alkalmaz, amelyben sok apó lyuk van.   A szemüvegen át látott kép sok apró szegmensből áll. Ezek a szegmensek a csökkent látásúak számára is élesen fókuszálhatóak. Az agy egységes képet épít ezekből a szegmensekből a szemizomzat növekvő mozgásával. A szemgyógyászatban a raszter szemüveg szűklyukú szemüveg néven ismert. Nem megtöri a fényt, mint a hagyományos szemüvegek, hanem a szem előtti kis lyukak fénytörés nélkül összegyűjtik a fényt és központosítják. A rasztereken átszűrődő csaknem éles kép arra ösztönzi az agyat, hogy a szemizomzatot használja a fókuszáláshoz. Az agy igyekszik a részletképeket térhálóssá alakítani, és összképet létrehozni.
Alkalmazási lehetőségek:
- napszemüvegként (70%-ban védi a szemet, 30%-ban beenged mindent a napfény teljes spektrumából, így az egészséges UV részecskéket is)
- pl. tv-nézésnél, sétánál.
Néhány mindennapos gyakorlat:
TV és mozi: először csak kis időre vegye fel a szemüveget. Próbálhat képzeletbeli körvonalakat rajzolni az orrával, kis fekvő nyolcasokat. Filmnézés közben fordítsa a fejét balra vagy jobbra, és nézze a képet a szemüveg szélső lyukain keresztül. Ismételje meg a másik oldalon is. Kövesse a mozgásokat.
Napozás: Tekintsen egy lámpába vagy a napba nyitott szemekkel. 1 percig nyissa ki és csukja be a szemeit.
Olvasás: kövesse a betűk vonalát. Gyakorolja az apró betűk olvasását. A szemüveg egyik oldalát takarja le, majd közelítsen és távolítson az olvasott szöveghez.
Több féle modellem is van: Nézd meg a többi termékemet!
Nézze meg a többi látásjavító szemüveg modellemet is: Katt ide!
Postaköltség:
Ajánlva, bélelt borítékban: 450Ft
A terméket a vételár számlámra érkezését
követően AZONNAL postázom vagy kérhető utánvétellel is!



Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 22:18
. LÁTÁSJAVÍTÓ SZEMÜVEG SZEMTRÉNER V3 Azonnal - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése