2011. december 27., kedd

1 Ft CSAK 8 NAPIG márkás UV lámpa és gél-lakkok - Jelenlegi ára: 1 Ft


PEARL NAILS MÁRKÁJÚ UFO UV LÁMPA (2*9 WATT) ÉS GÉL-LAKK SZETT
A szett tartalma:
- 1 db Pearl Nails Ufo UV lámpa, 2*9 Watt, keveset használt, hibátlan működésű, masszív kivitel (körmös üzletben vásárolt, minőségi termék)
- 1 db eredetileg 1000 ml-es tipoldó folyadék (a gél lakk eltávolításához), keveset használtam, így már nincs benne 1000 ml
- 1 db Pearl Nail 100-as számú átlátszó alap- és fedő gél lakk egyben
- 1 db 138-as számú, gyönyörű bordó színű Pearl Nails gél lakk
- 5 db leoldáshoz szükséges tartó
- 2 tégely díszítő strasszkő
- 1 db tip ragasztó
- 1 db Pearl Nails Primer
- 1 db Pearl Nails Nail Prep (fertőtlenítő)
Nagyon keveset használtam őket, mindössze 4 töltést végeztem el velük.
Időhiány miatt válok meg tőlük.
Ha nem vagy körmös, akkor is nagyon egyszerűen gyönyörűvé varázsolhatod körmeid, az interneten már videók is vannak, milyen egyszerűen el lehet készíteni a körmöket.
A postázási költségek 2012. január 1-jétől emelkednek, így 2012. január 1-je utáni feladásnál már az új díjszabás szerint fizetendő a postaköltség.
Azaz ennél a szettnél ajánlott levélként 1. 080 Ft a feladási díj, belföldi postacsomagként történő feladás esetén pedig 1. 115 Ft.
Az LNK díja 10 Ft a szállítási költségen felül, de mindenképpen ajánlom, hiszen ekkor a postás nem kézbesítheti levélszekrénybe a küldeményt, így jóval biztonságosabb a feladás!
ÉRDEMES MEGNÉZNI TOVÁBBI AUKCIÓIMAT IS, MERT RENGETEG MÁRKÁS TERMÉKET TALÁLHATSZ KEDVEZŐ ÁRAKON! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA MEGTEHETED:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? td=on&;;; us=matyasd&;;; ob=2&;;; obd=2 
CSERE ÉS BESZÁMÍTÁS NEM LEHETSÉGES!  
(Ezekkel kapcsolatos kérdésekre nem válaszolok - köszönöm a megértést! )
KÉRLEK, LICITÁLÁS ELŐTT OLVASD EL AZ ALÁBBIAKAT:  
- MINDEN TERMÉKEM AZONNAL VIHETŐ!
- LICITET NEM TÖRLÖK!
- Csomagolási költséget nem számítok fel!  
- Több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség megállapítása súlyuk alapján történik, nem kell külön-külön postaköltséget fizetni!  
- A postai díjszabás megállapítása az éppen érvényes Magyar Posta díjszabása szerint történik! A termékek súlyát lemérem, és ez alapján kerül kiszámításra a postaköltség!  
- Utánvétellel NEM postázok!
- Sima levélként csak a Vevő saját felelősségére postázok, mert a posta hibája miatt (ha netán nem érne oda a termék) nem fizetek kártérítést!
- Fizetési módok:  bankban történő pénztári befizetés, banki átutalás, rózsaszín csekk (csak a lakcímemre történő befizetéssel és nem a bankszámlámra)! Rózsaszín csekkes fizetés esetén kérem előre jelezni!  
- Az aukció lezárása után e- mail-ben értesítelek az utaláshoz szükséges adatokról, ha erre 3-4 napon belül nem reagálsz, akkor telefonon is megpróbálom Veled felvenni a kapcsolatot. Ha ez sem sikerül és a továbbra sem jelentkezel, akkor az aukció zárása után 7 nappal, amennyiben nem lehet tovább várni, egy üzenet írok az adásvételtől való elállásról és megadom a megfelelő értékelést.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 20:43
. 1 Ft CSAK 8 NAPIG márkás UV lámpa és gél-lakkok - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése