2011. október 28., péntek

Dolgozó lány (Harrison Ford) (eredeti) - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Vadonat új, celofános DVD. Külföldi kiadás magyar felirattal.
Joglejárat miatt már nem kapható Magyarországon.
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 390. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Szépség, ész, báj. Tess McGill rendelkezik mindezekkel az adottságokkal. A tökéletességhez talán csak egy jó frizura, egy jó ruha és ami a legfontosabb, egy jó állás hiányzik.
Tessmár számos csalódást megélt - hiába küszködik, hiába végzi tökéletesen a munkáját, úgy tűnik, már soha nem lehet több belőle Wall Street-i titkárnőnél.
De egy lábtörés képében rámosolyodik a szerencse, és kézbe veszi a saját sorsát. Amikor nagymenő, csábító és rámenős főnökasszonya egy sítúrán eltöri gyönyörű, hosszú lábát, Tess nem tétlenkedik: nem csak a kórházban senyvedő főnökasszony virágait locsolja, hanem kölcsönveszi a nő lakását, 6000 dolláros ruháját és irodáját.
Menő menedzsernek adja ki magát és hamar tető alá hoz egy sokat ígérő üzletet az egyik ugyancsak jóképű befektetési bankárral, akit egyenesen lenyűgöz Tess stílusa, talpraesettsége és bája.
Ha sikerül Tess terve, ez lehet számára a nagy kiugrási lehetőség (mind szakmailag, mind magánéletileg) - de az is lehet, hogy temetheti a karrierjét...


Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Az aukció vége: 2011-11-15 12:29
. Dolgozó lány (Harrison Ford) (eredeti) - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése