2011. július 25., hétfő

A szerelem hullámhosszán (szinkron) Tom Hanks - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez!
Magyar szinkronnal és felirattal. Kerülj szinkronba! kiadás.
 
 
 
A szerelem hullámhosszán - szinkronizált változat
Sleepless in Seattle (USA - 1993)
 
Műfaj:
romantikus, Kerülj szinkronba!
 
Rendezte:
Nora Ephron
 
Szereplők:
Tom Hanks, Meg Ryan, Rob Reiner
 
Tartalom:
Karácsony este van. Az egyik rádióállomás pszichológus műsorvezetője felkéri hallgatóit, hogy telefonon osszák meg vele és a többi hallgatóval legfontosabb kívánságukat. Az állomást egy Seattle-i kisfiú hívja fel, aki azt kívánja, hogy édesapja találjon magának egy új feleséget a fiú másfél éve meghalt mamája után.
Az ország túlsó felén Annis Reed éppen Washington felé autózik, amikor meghallja a rádióból a szívfacsaró kívánságot. Az adás többmillió hallgatójával együtt ő is elérzékenyül és érdeklődéssel hallgatja tovább a műsort. Időközben a műsorvezetőnek sikerül rávennie a kisfiú apját is, hogy meséljen az életéről, és szeretett felesége haláláról. Amikor a férfi a maga kedves, szellemes, ugyanakkor szomorú stílusában belekezd a történetbe, Annis úgy érzi, megmozdult benne valami. Ez a titokzatos erő később sem hagyja nyugodni, és arra sarkallja, hogy megkeresse a kontinensnyi távolságban élő ismeretlen férfit...
A szerelem hullámhosszánigazi könnyfakasztó, kedves romantikus családi film. Nem véletlen, hogy ebben a műfajban egyike a legnépszerűbb produkcióknak, és az sem meglepő, hogy öt évvel a film bemutatója után a rendezőnő és a két főszereplő újra összeállt, hogy elkészítsenek egy hasonlóan sikeres és romantikus új történetet. Természetesen A szerelem hálójában című produkcióról van szó.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 18:53
. A szerelem hullámhosszán (szinkron) Tom Hanks - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése