2011. június 21., kedd

Naumann/Veritas Varrógép a Villám 16 progis - Jelenlegi ára: 15 900 Ft


Figyelem! Mielőtt erre a gépre licitálsz nézd meg a többit is hátha megtetszik valamelyik.
MINDEN gépem átnézve beállítva Garanciával küldöm..
Ezt 400 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Eladó a képen látható Naumann/Veritas Varrógép a Villám szép állapotban, tartozékokkal. Van hozzá magyar nyelvű használati is pdf-ben.
Ezeket a gépeket Naumann és Veritas néven is forgalmazták annó de minőségbeli különbség nincs köztük mindkét típus agyonüthetetlen: )A gép teljes fémszerkezetű, ipari gépeken alkalmazott körforgós rendszerű, beállítva megolajozva várja új gazdáját. Tartozékai: orsók, tűkészlet cérnakészlet. : ), Naumann gépeket szerintem senkinek nem kell bemutatni a legjobb típus strapabíró és Villámgyors és úgy megy mint egy doxaóra: )Varrástípusok: egyenes varrás, cikk-cakk, gumírozott anyagok varrása hímzőmotívumok stb.. gombvarrás és gomblyukvarrás. Egy ilyen gép otthon és soha többet nem kell venni. Az eredeti 100vattos szuper erős motor hajtja aminek a négyszeres farmeranyag sem jelent akadályt...: )Használati pdf-ben van meg cd csatolom, igény szerint... A súlya sem elhanyagolható kb 19 kg úgyhogy benne van az anyag.. Aki nem ismeri ezt a típust annak tudnia kell hogy a Naumann az egyik legjobb és legerősebb Varrógép amit valaha gyártottak.. A végére egy kis esztétikai hiba a cipzár megadta magát a táskán: (Jó lesz tesztvarrásnak. Egyébként egy erős dobozban küldöm. . Bármi van Kérdezz!!!
Ha esetleg más Típust keresel nézz szét nálam több gépem van fönt jó vasak csak tekerj lentebb a Galériába.
A géphez egy hónap Garancia is jár.
Postázási költségek: Csomagként saját felelősségre 990 ft   egyébként  a vevő  kívánsága szerint "Törékenyként" vagy   Vaterafutárral...
Jó licitálást jó szórakozást az oldalon..


Jelenlegi ára: 15 900 Ft

Az aukció vége: 2011-06-27 19:25
. Naumann/Veritas Varrógép a Villám 16 progis - Jelenlegi ára: 15 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése