2011. március 31., csütörtök

BENEDICT, GERALD - Maja jóslatok a 2012-es évre - Jelenlegi ára: 2 125 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
221552
BENEDICT, GERALD
Maja jóslatok a 2012-es évre
Garald Benedict teológus, könyvében azokkal a maja jóslatokkal foglalkozik, amelyek 2012-re jelentős változást jövendölnek a világ és az emberiség sorsában.
A könyv részletesen ismerteti a maja civilizációt: lakhelyük földrajzi jellemzőit, ábécéjüket, építészetüket, népszokásaikat, vallásukat és mitológiájukat, - és rendkívül bonyolult naptárrendszerüket. Bemutatja, hogy kik voltak a jósok és mind a 21 jóslatot sorra veszi. Sokan 2012. december 21-ére, a téli napfordulóra várják egy világfordító esemény bekövetkezését, a szerző szerint azonban több értelmezése is lehet a jóslatoknak, amelyek negatív hatásokat vetítenek előre: áradásokat, vulkánkitöréseket, földrengéseket, esetleg üstökös becsapódását. A könyv függelékében a hat különböző maja naptárat találjuk, és a témára vonatkozó bőséges irodalomjegyzéket.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 2 125 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 03:01
. BENEDICT, GERALD - Maja jóslatok a 2012-es évre - Jelenlegi ára: 2 125 Ft

OLCSÓN! Clens 100 (10 ml) szemcsepp - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, rendelése során a megjegyzés részbe küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely) Termékleírás: Kényelmes érzés egész napra! Kifejezetten kontaktlencsét hordók számára! Megszünteti a fáradt, száraz szem érzését. Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 01:48
. OLCSÓN! Clens 100 (10 ml) szemcsepp - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Rumcájsz - Jelenlegi ára: 970 Ft

A cseh szerzőpáros ismert meséinek hősei: Rumcájsz, Manka és Csibészke kalandjai elevendenek meg a színes leporellón.
SZERZŐ: Václav Čtvrtek-Radek Pilař
KIADÓ: Móra Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2010
OLDALSZÁM: 12
Személyes átvételre sajnos nincs lehetőség!


Jelenlegi ára: 970 Ft

Az aukció vége: 2011-04-20 00:25
. Rumcájsz - Jelenlegi ára: 970 Ft

Térfigyelő, ipari kamera , N3410F 1 év garancia - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


Ideális boltok , üzlethelyiségek, családiházakhoz telepített kamera rendszerekhez.
Csatlakoztatása egyszerű , nem igényel szakértelmet.
o 1/3" Sony CCD, DSP
o Felbontás: 460 TV sor
o Fényérzékenység: színes (0. 1 lux), FF (0. 05 lux)
o Beépített fix optika: f=3. 6mm/F2. 0
o Szoftveres Day&Night
o AWB, AGC, BLC
o 30db IR LED és 1db fényérzékelő
o IR hatótávolság: max. 20m
o Osztott üveges előlap
o Rejtett kábelezésű kamera konzol
o IP 66 védettség
o Tápellátás: 12V DC, 400mA
o Kiegészítő megvilágításként IR sugárzó alkalmazható
Garancia: 1 év, számlaképes,
Garanciát kizáró okok: Szállítás vagy felszerelés, üzembehelyezés során keletkezet sérülés. A késöbbiekben a telepített rendszer, elektromos hibájából adódó zárlat vagy túlfeszülség okozta elektronikai sérülés.


Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-07 23:57
. Térfigyelő, ipari kamera , N3410F 1 év garancia - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Aladdin díszdoboz (4 DVD) új bontatlan - Jelenlegi ára: 2 500 Ft


hossz:
231 perc
Lemezek:
4 db
Gyártó:
Walt Disney
Rendező:
Alan Zaslove



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 23:40
. Aladdin díszdoboz (4 DVD) új bontatlan - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

~98-AS HALVÁNY LILA NEXT PÓLÓ CSAJSZINAK~ - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó a képeken látható pamut,  már nem csillogó felírású : ) NEXT hosszú ujjú felső hölgyikének!
Az írás megkopását leszámítva, szép állapotban van.
A postaköltség csak tájékoztató jellegű, az aukció megnyerése esetén pontosítást igényel!
Nézz be hozzám van néhány aranyos gyermek rucink, és van ami még fent sincs, így máskor is érdemes nézelődni, a feltöltés, frissítés folyamatos, a vaterán és a teszveszen is megtalálsz ezen a néven (és néha az aukciók nem pont ugyan azok)!
Köszönöm, hogy benéztél : )!



Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 23:11
. ~98-AS HALVÁNY LILA NEXT PÓLÓ CSAJSZINAK~ - Jelenlegi ára: 300 Ft

műszerész nagyító, nagyító, forrasztás - Jelenlegi ára: 1 Ft

Vadonatúj műszerész nagyító, NYÁK lapok forrasztásához, kis méretű mechanikus szerkezetek javításához. Igen erős (LED-es) megvilágítás, befogó csipeszek, pákatartó. A nagy nagyító átmérője 90 mm, nagyítása 2x, a kis nagyító átmérője 21 mm, nagyítása 6x. Biztonságos, pontos forrasztást tesz lehetővé ! Masszív fémtalp. 1 hónap garanciával.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 22:18
. műszerész nagyító, nagyító, forrasztás - Jelenlegi ára: 1 Ft

Választottbíráskodás Magyarországon belföldi - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Választottbíráskodás Magyarországon belföldi és nemzetközi ügyekbenA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Számos mű, könyvrészlet és folyóiratcikk jelent meg az elmúlt több mint húsz évben a választottbíráskodásról és annak legújabb kori magyarországi fejlődéséről. Jelen kiadvány több mint száz, többnyire magyar forrást idéz, amelyek a választottbíráskodásra vonatkozó hazai jogszabályokkal, a magyarországi választottbíróságok működésével, szervezetével és gyakorlatával foglalkoznak. A kötet így tartalmazza az ide kapcsolódó 1994. évi LXXI. törvényt is. A kiadványból az olvasó széles áttekintést kaphat a folyamatosan szaporodó magyarországi választottbíróságokról, az általuk alkalmazott eljárási szabályokról és a működésüket meghatározó jogszabályi keretekről, mind magyar, mind pedig nemzetközi viszonylatban. A kötet kétnyelvű (magyar és angol) annak érdekében, hogy a magyarországi választottbírósági eljárásokban részt vevő külföldi felek és külföldi választottbírók jobb áttekintéssel rendelkezzenek a hazai eljárásokban való részvétel során. A kétnyelvűség segíti ugyanakkor azokat a magyar peres feleket, jogi képviselőiket és választottbírókat is, akik a nemzetközi viszonylatban legjelentősebb kereskedelmi választottbíróság, az International Chamber of Commerce (ICC) melletti Court of Arbitration előtt, vagy annak eljárási szabályai szerint járnak el. A kötet a hazai kereskedelmi választottbíráskodás terén a legjelentősebb szerepet játszó intézmény, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Választottbíróság megválasztásának 60. évfordulója alkalmából jelenik meg. Elsősorban a jogterület érintettjeinek ajánlott szakmai munka. ISBN: 978-963-06-8365-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 08:18
. Választottbíráskodás Magyarországon belföldi - Jelenlegi ára: 3 130 Ft

Dömötör László: Vonal és szó - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Vonal és szóA könyv listaára: 2100 Ft. Leírás:
A vonal Puha Ferenc festőművészé, a szó Dömötör László költőé az Ünnepi Könyvhét haiku-kötetében. A szerzőpáros egymásra találása a tollrajzban lélegző vonalháló és a halkságában törékeny szó egymásra találása. Összekapcsolódásuk tárgyiasul egy-egy oldalpáron, találkát adva a távol-keleti műfaj újfajta lehetőségeinek. Mert ki ne vágynék arra, hogy pár vonallal és szóval megidézhesse a csöndet A csöndet, amely fájdalom, ima, magány, meditáció Amely minduntalan ki akarna törni, holott ott van a legtermészetesebb helye, ahol megszületett: a lélekben - írja Szakolczay Lajos irodalomtörténész költői előszavában. Az önmagukban is megálló grafikák mellett apró képek univerzuma honol: Szakadt hálómban/ a zsákmány, egy haltetem. / Kegyes volt az Úr vagy öröknek tűnő igazságok: Nincs szűkebb börtön, / mint önmagunk foglyaként/ lenni szabadnak. A kortárs művészet iránt érdeklődők kiadványa. ISBN: 978-963-263-069-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 720 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 08:02
. Dömötör László: Vonal és szó - Jelenlegi ára: 1 720 Ft

Williamson, Edwin : Borges - Jelenlegi ára: 4 620 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! BorgesA könyv listaára: 5500 Ft. Leírás:
A latin-amerikai irodalom meghatározó alakjának életútját, családi hátterét, környezetét, korának társadalmi változásait, az őt ért szellemi hatásokat (nem hallgatva el Borges ellentmondásos politikai fellépéseit sem), továbbá mindezek tükrében az életmű alakulástörténetét rajzolja meg a dél-amerikai irodalom kiváló brit kutatója. Williamson évről évre, illetve Borges életének fontos helyszínei szerint halad, miközben gondosan nyomon követi azt az írói fejlődést, amelynek során Borges elutasította a realizmus szemfényvesztéseit és a regény előtti régi műfajokkal kísérletezve fokozatosan tágította, szélesítette az irodalom kereteit, a vers és a fikciós próza új útjait és lehetőségeit, a fantáziabirodalom új dimenzióit tárva fel. Az argentin kifejezések szótárával, jegyzetekkel, tematikusan bontott, gazdag bibliográfiával (benne a magyar nyelvű kiadások adataival) és névmutatóval, illetve a kötetek és művek mutatójával záródó vaskos, szép kialakítású monográfia irodalomtörténészek számára és Borges szélesebb olvasótáborának egyaránt jó szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-07-8932-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 620 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 08:01
. Williamson, Edwin : Borges - Jelenlegi ára: 4 620 Ft

Sultz Sándor: Igézet - Jelenlegi ára: 1 885 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! IgézetA könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
Sultz Sándor három drámáját tartalmazza a kötet. A Zöldalma egy furcsa riport, melynek alanya Nemes Nagy Ágnes, akit a fiatal riporter tárgyairól kérdez, de a költőnő az angyalokról beszél és egyéb furcsaságokról, világokat átlépő víziókról. A címadó Igézet a századfordulós Bécs egy eldugott utcájában játszódik. Itt él Vajda János múzsája, a kiöregedett nagyvilági nő, Gina, akinél megjelenik Bartos Róza, hogy erőszakosan segítsen a halálosan beteg nőn. A Róza emlékiratain alapuló darab a két nő küzdelmét mutatja be, míg a harmadik mű, a Szurrogátum delikátesz Hamvas Béla Bizonyos tekintetben című kisregényének átirata. Különös erő, költőiség sugárzik Sultz Sándor mágikus nyelvezetű, furcsa érzéseket, hangulatokat keltő, különös atmoszférájú drámáiból, melyek főleg a vájt fülű olvasók tetszését fogják megnyerni. ISBN: 978-963-9680-38-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 885 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 07:42
. Sultz Sándor: Igézet - Jelenlegi ára: 1 885 Ft

Koltai Tamás: Miért gyáva a magyar színház - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Miért gyáva a magyar színházA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Koltai Tamás az utóbbi időszakban rendre összegyűjti egy-egy néhány éves periódusban írt, nagyrészt az Élet és Irodalomban publikált színikritikáit, átfogó képet adva a magyar színházi világ aktuális állapotáról. A meg nem alkuvásáról, olykor kíméletlen őszinteségéről, a szakmai igényességet mindig a szakmapolitika rövid távú érdekei elé helyező neves színikritikus jelen kötetében főként a 20082009-es években született bírálatait adja az olvasók kezébe (így a kritikák hatására egyes, még futó darabokat pótlólag akár meg is tekinthet az érdeklődő olvasó), immár nem időrendben, hanem egyfajta tematikus csoportosításban. A kötet azonban több mint kritikák sora: a bevezető néhány cikk az elmúlt évek színházi életének (beleértve a színházi kritika minőségét is) egészét veszi górcső alá, s mint a provokatív cím sejtetni engedi a helyzetelemzés nem éppen hízelgő. Koltai a mai magyar színház gyávaságát elsősorban megfelelni akarásában nézőnek, pénzosztó zsűrinek, miniszternek, polgármesternek, nagyjából mindenkinek , az újításoktól való félelmében, a művészi kockázatvállalás iránti közönyös kényelmében és az értékcentrikus diskurzus hiányában látja. Az elmondása szerint majd minden harmadik estéjét valamely magyar színielőadáson töltő szerző természetesen üdítő kivételekről is beszámol. S hogy mennyiben van igaza ítélje meg a színházkedvelő olvasó saját maga. ISBN: 978-80-8101-308-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 07:35
. Koltai Tamás: Miért gyáva a magyar színház - Jelenlegi ára: 2 350 Ft

Kenzo Jungle 100 ml Női Parfüm AKCIÓÓÓ!!! - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Eladó a képen látható NŐI PARFÜM !
A termékeim kivétel nélkül külföldi parfüm nagykereskedésből származnak, új bontatlan csomagolásban kerülnek kiszállításra.
 
Nézd meg a többi termékemet is, folyamatosan kerülnek fel új illatok, mind férfi illetve női!!!
 
Köszönöm az érdeklődést, további jó Vaterázást kívánok!!!!!
 
 


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 07:16
. Kenzo Jungle 100 ml Női Parfüm AKCIÓÓÓ!!! - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Flynt, Gabryel: Sötét szárnyak - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Sötét szárnyakA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
A jó stílusú, cselekményes vámpírregény a 17. század végi Franciaországban játszódik, hőse a száműzött Vámpír Herceg, Landrote, aki személyesen menti meg az ifjú Jean-Briant La Rule grófot a vérfarkasoktól. Mint utóbb kiderül, a fiú atyjának jó embere, a vámpírvadász Leroy gróf kérésére teszi ezt, akivel Landrote rejtélyes barátságot ápol. Eközben a környéket rettegésben tartó zöld ködben a grófság lakossága folyamatosan pusztul. Mire a zöld köd titkáról lehull a lepel, fény derül Jean-Briant társa, Fréderic doktor titkos mesterkedéseire, és a Vámpír Herceg ismét elfoglalhatja helyét a trónon szépséges vámpírfelesége oldalán. Egykori szerelme, Luena boszorkánynő pedig világra hozza közös gyermeküket, akiben újjászületik a Landrote keze által tragikus módon meghalt Jean-Briant. A műfaj kedvelőinek ajánlható a kötészetileg nem túl igényes kiadvány. ISBN: 978-615-5014-40-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 06:48
. Flynt, Gabryel: Sötét szárnyak - Jelenlegi ára: 2 165 Ft

Antal J.: A nĂ vĂŠnytermesztĂŠs alapjai ; GabonafĂ - Jelenlegi ára: 3 905 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A növénytermesztés alapjai ; GabonafélékA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
A növénytermesztéssel kapcsolatos ismereteket tartalmazó kétkötetes tankönyv első darabja a szántóföldi gabonatermesztéshez kapcsolódó ismereteket tartalmazza. A jelenlegi magyarországi helyzet felvázolását az alapok (talajfajták, vetésforgó és -váltás, talajművelés, trágyázás, vetőmagfajták, növekedésanalízis, növényápolás és -védelem, öntözés), majd a növénytermesztési rendszerek (talajhasználati, növénytermelési és precíziós termesztési rendszerek, ökológiai gazdálkodás, minőségbiztosítás) áttekintése követi. Ezután a különféle gabonafajták (búzafélék, rozs, árpa, zab, rizs, kukorica, köles stb. ) termesztéséhez szükséges teendőkről olvashatunk: az adott növény jelentőségéről, botanikájáról, a biológiai jellemzőiről, termőhelyigényéről, majd részletesen a termesztés módszeréről. A fekete-fehér rajzokkal illusztrált kötet végén levő függelékében tanulmányozhatjuk a termőhelyek és talajtípusok csoportjait és a tápanyagellátás módszerét a kiegészítő táblázatokkal. A művet a szakirodalom listája és a szerzők névsora zárja. ISBN: 963-286-205-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 905 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 06:52
. Antal J.: A nĂ vĂŠnytermesztĂŠs alapjai ; GabonafĂ - Jelenlegi ára: 3 905 Ft

Fekete gömb fülbi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Akasztós szerkezetű fülbevaló, fekete drótból készült gömbbel.  Hossza 4, 5  cm.
Nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-19 05:58
. Fekete gömb fülbi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Adidas női szabadidő,melegítő XXL-es - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Teljesen új Adidas női melegítő szabadidőruha, anyaga pamut elasztán keverék, kényelmes sportos viselet, szürke-fehér csíkos.
Méret: XXL-es
A postaköltség súly szerint változik, 2kg-ig ajánlottan postázok, 2kg felett  postai csomagként!
Méretek(XXL-es)nadrág
Teljes hossz: 110cm
Belső szár: 87cm
Derékbőség: 2x42cm(84)enged: 2x53cm(106)
Csípőbőség: 2x52cm(104)enged: 2x67cm(134)
Ülep elöl: 25cm
Ülep hátul: 29cm
Méretek(XXL-es)felső
Teljes hossz válltól: 64cm
Mellbőség: 2x53cm(106)enged: 2x61cm(122)
Új hossz válltól: 60cm
Kérdésedre igyekszem hamar válaszolni!
Nézd meg a többi termékemet is!
Postán spórolhatsz!
Mielőtt döntesz, méretet egyeztessünk!!!!



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-03-30 05:43
. Adidas női szabadidő,melegítő XXL-es - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Gazdag Ferenc - EURÓPAI INTEGRÁCIÓ ÉS KÜLPOLITIKA - Jelenlegi ára: 3 638 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
93669
Gazdag Ferenc
EURÓPAI INTEGRÁCIÓ ÉS KÜLPOLITIKA
Gazdasági természetű döntéseivel, segélypolitikájával, tagállamainak politikai fellépésével az Európai Unió a nemzetközi gazdasági és politikai kapcsolatok egyik meghatározó szereplője.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 638 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 03:06
. Gazdag Ferenc - EURÓPAI INTEGRÁCIÓ ÉS KÜLPOLITIKA - Jelenlegi ára: 3 638 Ft

Gajdó Tamás: Nemzeti Színház emlékkönyv - Jelenlegi ára: 4 780 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Nemzeti Színház emlékkönyvA könyv listaára: 5900 Ft. Leírás:
Az új Nemzeti Színház megnyitására 2002. március 15-én került sor. Az esemény jelentőségét híven tükrözi az emlékkönyv, amely Gajdó Tamás összeállításában ismerteti a színház történetét, alapításának körülményeit, rámutatva arra a fontos politikai és művészeti szerepre, amely minden korban a Nemzeti Színház sajátja. Korabeli írások, kritikák adnak ízelítőt a színház egykori műsoraiból, színes és fekete-fehér fotók pedig a Nemzeti Színház régi épületeit és a színpadképeket, jelmezeket dokumentálják. Az örök Nemzeti Színháznak örökös tagjai is vannak és lesznek, akik a hazai színházművészet megteremtéséért lépnek estéről estére színpadra. Szentpéteri Zsigmondtól (1798-1858) Gobbi Hildáig (1913-1983) ismerteti a kötet az örökös tagok rövid életrajzát, kiegészítve a korabeli sajtóban róluk megjelent cikkekkel. A Nemzeti Színház neve szinte összeforrt Madách Imre Az ember tragédiája című színművének előadásaival. A kötet száz év (1883-1983) Tragédia-előadásait tekinti át fotókkal, rajzokkal illusztrálva. Végül Siklós Mária vezeti végig az olvasót az általa tervezett épületben. - Mindenkinek ajánlható kiadvány. ISBN: 963-9376-29-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 780 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 00:58
. Gajdó Tamás: Nemzeti Színház emlékkönyv - Jelenlegi ára: 4 780 Ft

2011. március 30., szerda

Arbes, Jakub: Szent Xavér - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szent XavérA könyv listaára: 2310 Ft. Leírás:
Mindazok, akik jártak Európa egyik legelbűvölőbb fővárosában, Prágában, valószínűleg jól ismerik a Szent Miklós székesegyház impozáns épületét, amely a Kisoldal főterén emelkedik. Ez az egyik fő helyszíne ennek a különleges hangulatú, 19. században játszódó regénynek, amelynek főhőse egy bohém cseh festőnövendék, aki egy városnéző körút alkalmával látja meg ebben a templomban a freskót, amely utána megváltoztatja az életét. A címe Haldokló Szent Xavér, és szerényen, az egyik mellékoltár fölött látható. Először nincs is különösebb hatással a fiatalemberre a mű, ám amikor évekkel később visszatér, hogy ismét megcsodálja, szokatlan élményben lesz része: a bazilika sötét csendjében megpillantja a képen látható szent hús-vér mását... A kellemesen borzongató hangulatú, romantikus-misztikus írás minden, a műfaj iránt nyitott olvasónak ajánlott mű. ISBN: 963-8090-79-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 010 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 00:39
. Arbes, Jakub: Szent Xavér - Jelenlegi ára: 2 010 Ft

Kleypas, Lisa: Légy az őrangyalom - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Légy az őrangyalomA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Grant nyomozó a 19. századi Londonban teljesít nap mint nap szolgálatot rendőrnyomozóként, így jobban ismeri az élet sötét oldalát, mint bárki más. Noha a legtöbb borzalomra már teljesen immúnissá vált, a jeges, mocskos Temzéből kimentett, félholt aprócska nőn még neki is megesik a szíve, olyannyira, hogy hazaviszi magával a szerencsétlenül járt teremtést. Azonban amint a hölgy lábadozni kezd, megdöbbentő tényre derül fény - az illető ugyanis nem más, mint a város egyik legkeresettebb örömlánya, Vivien Rose Duvall, aki egykor pletykálkodásával teljesen aláásta a detektív renoméját. A férfi elhatározza, hogy bosszút áll a kurtizánon - idővel azonban egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy ő maga lett áldozatává a prostituált bájainak... ISBN: 978-963-254-287-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 00:10
. Kleypas, Lisa: Légy az őrangyalom - Jelenlegi ára: 2 550 Ft

Molnár András: Kvártélyház - a zalaegerszegi - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KvártélyházA könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
Zalaegerszeg belvárosának arculatát a mai napig is meghatározzák a 18. század középső harmadában emelt barokk stílusú középületei. A vármegyeháza, a plébániatemplom és a plébániaház mellett ide sorolható a helyi köznyelv által Kvártélyházként emlegetett, a Széchenyi tér 3-5. szám alatt található épületegyüttes is, amelynek dísztermében ma a városi közgyűlés ülésezik, helyiségei pedig többek között a Zala Megyei Levéltárnak adnak otthont. Nevét onnan kapta, hogy legrégebbi, 1765-ben épített szárnya eredetileg a megyében állomásozó, illetve az itt átvonuló katonaság tisztjei számára készült szálláshelyül. Az épület a 18-19. század folyamán valójában a megyei tisztviselők, köztük a főispánok szálláshelyeként szolgált, 1872 és 1950 között pedig a vármegyeháza foglalta el. A megyei levéltár munkatársai által összeállított díszes kivitelű, gazdagon illusztrált album az 1765 és 1928 között több fázisban kiépített épülettömb építéstörténete mellett annak a kezdetektől a napjainkig tartó használatát is összefoglalja. A kötetből többek között kiderül, hogy a gazdag történettel bíró - számos reformkori politikai esemény, majd a megyei, városi közélet helyszínéül szolgáló - épület a hivatali és reprezentatív funkciók mellett manapság kulturális eseményeket (nyári szabadtéri színház az udvaron) is vendégül lát. A hely-, igazgatás- és művészettörténeti érdekességekkel is szolgáló tanulmányok mellett számos fekete-fehér és színes fénykép mutatja be az épülettömb egészét, részleteit és rejtett szépségeit. A kiadványt irodalomjegyzék zárja. ISBN: 978-963-7226-65-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:47
. Molnár András: Kvártélyház - a zalaegerszegi - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Hammel: Pons megszólalni 1 hónap alatt - orosz - Jelenlegi ára: 5 975 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Pons megszólalni 1 hónap alatt - oroszA könyv listaára: 6290 Ft. Leírás:
Reális és csábító szlogennel csábítja nyelvtanulásra a vállalkozó kedvűeket a Pons nyelvkönyvsorozat, amely azt ígéri, hogy egy hónap szorgalmas gyakorlást követően akár meg is szólalhatunk az általunk választott idegen nyelven. Ez az ajánlat érvényes erre a kiadványra is, amely az orosz nyelv alapjaiba kínál bepillantást az egységcsomag egy tankönyvet és a hozzá tartozó hanganyagot tartalmazó két CD-lemezt tartalmazza. A logikailag egymásra épülő tíz lecke hasonló szerkezetű: mindegyik magába foglal egy-egy szövegértési, olvasási, írási és beszélgetési gyakorlatot. A részek hétköznapi élethelyzetek - bemutatkozás, vendégség, foglalkozások, vásárlás, napirend stb. - köré épülnek, a mindennapokban használatos, praktikus szókincsre oktatva a nyelvtanulókat. A kötetet az audió anyagok írásos összegzése, nyelvtani összefoglaló, valamint szószedet zárja. ISBN: 978-963-9641-56-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 975 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:28
. Hammel: Pons megszólalni 1 hónap alatt - orosz - Jelenlegi ára: 5 975 Ft

Németh Dezső: A nyelvi folyamatok és emlékezet - Jelenlegi ára: 3 385 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A nyelvi folyamatok és emlékezeti rendszerek kapcsolataA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
Németh Dezső disszertációjának célja, hogy a modern emlékezetkutatás és a pszicholingvisztika eszköztárának segítségével a nyelvi folyamatok és emlékezeti rendszerek kapcsolatának vizsgálatához szemléleti és módszertani keretet adjon. Két nagy emlékezeti rendszerrel foglalkozik részletesen: a munkaemlékezettel és az implicit/procedurális rendszerrel, miközben állandó visszatérő kérdése, hogy ezek az emlékezeti rendszerek hogyan befolyásolják a különböző nyelvi folyamatokat és nyelvi patológiákat. A könyv elsősorban szakembereknek szól, pszichológusoknak és nyelvészeknek, de a téma iránt csupán érdeklődő olvasó számára is érthető. A kiadvány végén irodalomjegyzék és a függelékben teszt anyag található. ISBN: 963-05-8322-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 385 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:19
. Németh Dezső: A nyelvi folyamatok és emlékezet - Jelenlegi ára: 3 385 Ft

Aczél Géza: Kontragalopp - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kontra(galopp)A könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Az Ünnepi Könyvhétre megjelent újabb verseskötetében Aczél Géza a (vissza)galoppban megkezdett lírai önértelmezést folytatja. Megtartotta az elmúláshoz kapcsolódó elégikus és a számvetéssel, a kívülálló szempontjával járó önironikus, mégis már-már közönyösen tárgyilagos alapállást, hogy poémává kerekített, élőbeszédszerű hosszúversekben megkísérelje újraírni, újrafogalmazni a (vissza)galopp önéletrajzi elemekből felépített lírai hősét. A kortárs neoavantgárd költészet iránt érdeklődőknek érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-676-456-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 22:28
. Aczél Géza: Kontragalopp - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Holics László: Fizika - Jelenlegi ára: 6 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! FizikaA könyv listaára: 6800 Ft. Leírás:
Elsősorban a téma iránt az átlagosnál mélyebben érdeklődő, emelt szintű érettségire, szakirányú felsőfokú tanulmányokra célirányosan készülő középiskolai tanulók és tanáraik, valamint felsőfokú természettudományi szakot végző, alsóbb évfolyamos hallgatók figyelmébe ajánlható az Akadémiai Kiadó sorozatában megjelenő kiváló kézikönyv, amely a fizika tárgyával kapcsolatos törzsanyagot ismerteti és magyarázza közérthető, szakszerű stílusban. A kötetben mindenekelőtt fogalmak és törvények meghatározására, értelmezésére, levezetésére kerül sor, rengeteg példával és ábrával segítve a tanulást. A szerzők, szerkesztők kilenc nagy fejezetbe rendezve adják közre a bőséges anyagot az első három ezek közül (mechanika, termodinamika, elektrodinamika és optika) a klasszikus fizika tárgykörébe sorolható, a többi pedig (relativitáselmélet, atomfizika és kvantummechanika, sokrészecske-rendszerek valószínűségi leírása, az anyagok szerkezete, magfizika, elemi részek és az univerzum) a diszciplína modern ágához tartozik. A tudomány legújabb eredményeinek szellemében íródott, azokat emészthető módon átadni igyekvő, jól használható kiadvány végén név- és tárgymutató segíti az eligazodást. ISBN: 978-963-05-8487-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 6 460 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 21:58
. Holics László: Fizika - Jelenlegi ára: 6 460 Ft

Maruti 800 tömítés készlet - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Maruti 800 tömítéskészlet (utángyártott termék)
Személyes átvétel Budapesten III. kerületben az Árpád híd Flórián Parkoló Illetve Érden . Illetve Futárszolgálat vagy posta.
-
Bármilyen Suzuki és Maruti alkatrészeket be tudok szerezni amik nincsenek feltöltve, üzenetben tudok az ilyen jellegű kérdésekre válaszolni és igény esetén feltöltöm a kért terméket.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-04-08 08:40
. Maruti 800 tömítés készlet - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Házi vizmű ALKO 800 - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Alig használt , újszerű, megbízható működésű ALKO 800         Esetleg oszlopos tujákra cserélném.



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-08 08:18
. Házi vizmű ALKO 800 - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Fa bunkó, Fafaragó bunkó Bükkfából - Jelenlegi ára: 750 Ft

Fafaragó bunkó, Fa bunkó, Asztalos bunkó.
Mérete: A mellékelt rajz szerint.
Anyaga: Bükkfa.
A termék saját készítésű, érvényes licitálás után készítem el. Én is ezt használom.
Ha kérdése van tegye fel bátran!
Köszönöm, hogy megtekintette termékemet.


Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 07:43
. Fa bunkó, Fafaragó bunkó Bükkfából - Jelenlegi ára: 750 Ft

River Island női farmer 38-as - Jelenlegi ára: 300 Ft

Teljesen jó állapotú farmer, trendi szaggatásokkal a szárain és a zsebeken is.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 07:57
. River Island női farmer 38-as - Jelenlegi ára: 300 Ft

Cashore, Kristin: Graceling - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! GracelingA könyv listaára: 2999 Ft. Leírás:
Köztefölde birodalmát az átlagos halandók mellett különféle képességekkel rendelkező garabonciások lakják. E különleges garabonciák bármiben megnyilvánulhatnak: főzhet az illető kiválóan, érthet az állatok gyógyításához, a tánchoz - vagy épp a gyilkoláshoz, mint Katsa, az épp regnáló király, Randa unokahúga. A lány (akinek egyik szeme kék, a másik meg zöld) még kisgyermek volt, amikor először ölt, akkor még önvédelemből. A király azonban nem büntette meg unokahúgát, sőt, hatalmas lehetőséget látott benne, és a testőrség kapitányára, Ollra bízva kiképzését, tökéletes bérgyilkossá neveltette. Katsa tizennyolc évesen már rutinos harcos, aki rendszeresen hajt végre küldetéseket - vagyis teszi el láb alól Randa ellenségeit. Egy ilyen akció során találkozik a szomszédos birodalom egyik hercegével, Pongorral, akinek hasonló tehetsége van, mint neki. A fiatalok között barátság, majd szerelem szövődik, amely fenekestül fordítja fel Katsa világát. Például garabonciájáról is kiderül, hogy nem teljesen korlátozódik az ölésre: annál sokkal gazdagabb, nagyobb felelősséggel járó, különleges képesség... ISBN: 978-963-245-323 1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 07:27
. Cashore, Kristin: Graceling - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

gyújtó - Jelenlegi ára: 250 Ft

Vadonat új. 2db ceruza elemmel működik.


Jelenlegi ára: 250 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 07:17
. gyújtó - Jelenlegi ára: 250 Ft

kislány ruhacsomag.Gyönyörű 8-9 év. - Jelenlegi ára: 800 Ft

Gyönyörű kislány  ruhacsomag. 8-9 év
Bratz szoknya  8- 9 év
db: 31 cm x 2
h: 33 cm
H@M unika 7-8 év
h: 49 cm
mb: 35 x 2 cm
Next póló 6év
h: 50 cm
mb: 35 cm   



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-08 06:40
. kislány ruhacsomag.Gyönyörű 8-9 év. - Jelenlegi ára: 800 Ft

Scharnitzky Viktor: Mátrixszámítás - Jelenlegi ára: 990 Ft

Scharnitzky Viktor: Mátrixszámítás
2. kiadás
Jó állapotban.
Ajánlott levélként tudom postázni, személyesen átvehető a XIII. kerület Reitter Ferenc utcában munkaidőben, illetve hétvégén és esti órákban Kerepesen.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 05:59
. Scharnitzky Viktor: Mátrixszámítás - Jelenlegi ára: 990 Ft

Várnai Zsanett: Robotok - Jelenlegi ára: 1 140 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! RobotokA könyv listaára: 1390 Ft. Leírás:
A robot elektromechanikai szerkezet, amelyet kifejezetten az emberi munka segítésére, alkalmanként helyettesítésére alkalmaznak. Ezekkel a speciális szerkezetekkel - mondhatni lényekkel - foglalkozik a sorozat jelen darabja, amely a robot és a robottechnológia meghatározásával veszi kezdetét. A könyv további részében esik szó az ipari, víz alatt és világűrben dolgozó, sebészeti és terápiás ellátást végző robotokról, a humanoid, társas és szórakoztató funkcióval bíró robotokról, a játékokról, valamint a képzeletbeli és futurisztikus gépemberekről. Az utolsó részben a robotokkal kapcsolatos valós és képzeletbeli aggályokból kapunk ízelítőt. ISBN: 978-963-9747-98-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 140 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 05:43
. Várnai Zsanett: Robotok - Jelenlegi ára: 1 140 Ft

Storm, Theodor: A viharlovas - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A viharlovasA könyv listaára: 2062 Ft. Leírás:
Theodor Storm hatalmas epikai, javarészt novellisztikus életművének talán legjelentősebb, mindenesetre legjellemzőbb és talán legnépszerűbb, legismertebb darabja A viharlovas című hosszú elbeszélés vagy kisregény. Az író egyesíti benne mindazt, amire hosszú írói pályáján törekedett (a művet halálának évében alkotta meg): a történet a -legstormibb- tájon, az Észak-Német tengerparton játszódik témája egyszerre mitikus-mondai és köznapian realista tárgya nagyszabásúan epikus és drámaian, tragikusan kötői hőse mindennapi figura és nagyszabású-mitikus alak hangulata balladaszerűen fojtó és metafizikusan nyitott elbeszélésmódja egyszerre lírai és részletezően verista. Összegző, összefoglaló és egy egész nagy életművet megkoronázó mű, a világirodalom jelentős alkotása. Az elbeszélés mondai keretet kapott: viharos alkonyokon kísért a tengerparton, a gátak mentén a szellemlovas. Látszólag semmi köze nincs hozzá Hanke Haiennek, a derék, becsületes, munkájáért és családjáért élő gátőrnek, aki parasztfiúból lett osztályostársai jótevője, új gátak emelője, falujának új termőföldeket szerző nagyja. Derekas munkálkodása, harmonikus családi élete távol áll minden mitikustól, balladaitól, mondaitól. Ám egyszer, egyetlenegyszer ő is vétkezett, és vétke (hagyta magát rábeszélni egy régi gát kijavítására, ő, aki mindig új gátakat emelt) tragikusnak bizonyul. Felesége és gyermeke is a hullámokban leli halálát, amikor a gát átszakad. Ettől a traumától válik a magát lovastul a tengerbe vető Haien kísértő legendává. A kötet másik elbeszélése Hans und Heinz Kirch (Heinz a matróz) a kétszer kitagadott, otthonába idegenként visszatérő fiú szomorú története az emberi sorsok mély végzetszerűségét hordozza. A kiadvány végén a fordító, Szabó Ede néhány oldalon ismerteti a német próza mesterét és kiemelkedően szép, utalásokban, szimbólumokban, rájátszásokban gazdag főművét, melyet minden olvasónak érdemes melegen ajánlani. ISBN: 978-963-329-054-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 05:21
. Storm, Theodor: A viharlovas - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Hohlbein, Wolfgang: Genezis 2. - Kő - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Genezis 2. - KőA könyv listaára: 2799 Ft. Leírás:
Ben és Sascha egy tragikusan végződő antarkitiszi kalandtúra túlélői, akiket csak az ment meg a jéghaláltól, valamint a fehérség bizarr szörnyeitől, hogy rátalálnak egy különös kísérleti állomásra a senki földén, ahol ideiglenesen meghúzhatják magukat. Hamarosan azonban rájönnek, hogy az épület sajnos nem egy átlagos kutatóbázis, hisz egyrészt alatta egy átjáró vezet egy másik, tán még szörnyűségesebb világba, másrészt itt találkoznak egy, a helyi laborokban létrehozott bizarr teremtménnyel, a Jégkirálynővel, aki nem kisebb tervet dédelget dérlepte kebelében, mint a Föld leigázását. A rettentő nőszemély megfékezése - ha ez egyáltalán lehetséges - Benre és Saschára vár... ISBN: 978-963-628-699-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 04:52
. Hohlbein, Wolfgang: Genezis 2. - Kő - Jelenlegi ára: 2 435 Ft

Milne, Alan Alexander: Mézes mesék - Jelenlegi ára: 2 090 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mézes mesékA könyv listaára: 2399 Ft. Leírás:
A Százholdas Pagony történeteit felelevenítő, egyben folytató mesekönyv első részében két történetet olvashatunk. Főhősük Micimackó, akinek elsőként egy törött mézesbödön megragasztásával kell bajlódnia. Malackával együtt meg is látogatja Róbert Gidát, hogy segítséget kérjen. Róbert Gida szívesen közreműködik, ám cserébe egy kis répát kérne Micimackótól. Köztudott, hogy a mackók nem esznek répát, így Nyuszi jöhet szóba következőnek, aki azonban szintén egy szívesség ellenében hajlandó segíteni... A kötet második története Micimackó rémálmát beszéli el, amelyben egy agresszív mézfaló szörnnyel kell felvennie a harcot. A Gellért Péter igényes fordításában olvasható, jó minőségű illusztrációkkal kísért mesekönyv bátran ajánlható a gyermekek számára. ISBN: 978-963-629-345-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 090 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 04:42
. Milne, Alan Alexander: Mézes mesék - Jelenlegi ára: 2 090 Ft

2011. március 29., kedd

Új,Összecsukható támlás szék,tömör bükk,középbarna - Jelenlegi ára: 3 190 Ft

- Összecsukható - helytakarékos, ha éppen nem használod.
- A háttámlán lévő lyuk segítségével a szék könnyen a falra akasztható.
Termék méretek
Szélesség: 44 cm
Mélység: 51 cm
Magasság: 77 cm
Ülésszélesség: 38 cm
Ülésmélység: 33 cm
Ülésmagasság: 46 cm
Tömör bükkfa, Pácolt, Áttetsző akril lakkozás
Egyaránt használható lakásban, teraszon, kertben.
Termékeim között találsz hozzáillő székpárnát.
Ha többre lenne szükséged, jelezzd és teszek még fel.
Köszönöm, hogy benéztél, kérlek nézd meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 3 190 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 02:41
. Új,Összecsukható támlás szék,tömör bükk,középbarna - Jelenlegi ára: 3 190 Ft

Új kerámia pipa gyártótól eladó! Ajándék. Dohány. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kerámia pipa, réz kupakkal, fa szárral,  nemzeti színű zsinorral,   használható kivitelben kb:  30cm eladó.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 00:48
. Új kerámia pipa gyártótól eladó! Ajándék. Dohány. - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Ki kicsoda a világirodalomban? - ÚJ könyv - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

 
 
KI KICSODA A VILÁGIRODALOMBAN?
 
 
Új könyv, úgy értem nem olvasott, nem lapozott - bolti állapotú.
 
 
 
 
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK.
Banki adatok: Erste Bank


Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 00:23
. Ki kicsoda a világirodalomban? - ÚJ könyv - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Vad szexi tüzes nyitott babydoll top + tanga - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Vad szexi tüzes nyitott babydoll top + tanga fekete, gyöngyökkel
Méret S-M
65% Polyamid , 35% Cotton



Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Az aukció vége: 2011-04-18 00:08
. Vad szexi tüzes nyitott babydoll top + tanga - Jelenlegi ára: 3 290 Ft

Csempevágó - 600 mm - Körkivágós - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Eladó, teljesen új, 600 mm-es, körkivágós csempevágó.
Kérdésre szívesen válaszolok!
Folyamatosan töltök fel új termékeket, nézd meg a többi aukciómat is!
További szép napot! : )
 
 


Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 23:45
. Csempevágó - 600 mm - Körkivágós - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Csíkos nyári ruha 74-es - Jelenlegi ára: 800 Ft


Nézd meg a többi termékemet is, postaköltséget takaríthatsz meg.
Kérésre szívesen postázom.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 23:34
. Csíkos nyári ruha 74-es - Jelenlegi ára: 800 Ft

AVON Ungaro férfi fekete pénztárca - ÚJ! - Jelenlegi ára: 400 Ft

AKCIÓ!
Eladó egy új, bontatlan csomagolású fekete férfi pénztárca eredeti csomagolásában.
Méret:
10 x 12 cm (összehajtva)


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-04-07 23:13
. AVON Ungaro férfi fekete pénztárca - ÚJ! - Jelenlegi ára: 400 Ft

Tepperwein, Kurt: Szellemi öngyógyítás - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szellemi öngyógyításA könyv listaára: 2499 Ft. Leírás:
Mi az a hipnomeditáció és a pszichokibernetika, és vajon miképpen fejtik ki ezen rejtélyes dolgok jótékony hatásukat testünkre-lelkünkre? ISBN: 978-963-9889-54-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 09:39
. Tepperwein, Kurt: Szellemi öngyógyítás - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Gö ling, Andreas: 333 a démonkapu - Jelenlegi ára: 3 480 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! 333 a démonkapuA könyv listaára: 3999 Ft. Leírás:
A kiválasztott tinédzser kamasz hősök sorát gyarapítja a jelen ifjúsági kalandregény főszereplője, Damian is, aki tizenöt esztendősen szembesül származásával és sorsfeladatával: nagy erejű varázslók, titokzatos alkimisták és beavatott szabadkőművesek modern kori utódaként rá hárul a feladat, hogy megtörjön egy pontosan háromszázharminchárom évvel ezelőtt a családjára szórt átkot. A gonosz erőkkel átszőtt mágikus pecsét feloldása csak hasonló erejű - pozitív - varázslat által lehetséges. A probléma, az, hogy a huszonegyedik században már senki sincs e tudás birtokában, ezért Damiannak vissza kell térnie a múltba, hogy a legnagyobb mesterektől tanuljon... ISBN: 978-963-629-713-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 480 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 09:06
. Gö ling, Andreas: 333 a démonkapu - Jelenlegi ára: 3 480 Ft

Seaway mentőmellény 50-70 kg - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Egyszer használt Seaway mentőmellény 50-70 kg-os méretre


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-07 09:00
. Seaway mentőmellény 50-70 kg - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Kymco motor króm szelepsapka 2db !!! - Jelenlegi ára: 500 Ft


A képen látható szép állapotban!!    Átvétel postázással, esetenként személyesen is megoldható. A postai díjszabás szerinti árakon. Elsőbbségi levél 125Ft, ajánlott levélként 335-390Ft-ig, csomagban 1050Ft. Kérem a nyertes vásárlót 5 munkanapon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailben.
A vásárolt termékek vételárába beszámítom a 200Ft-os érméket 1992-93-94-es évszám, és az 1947-es 5Ft-os érméket 900Ft/db áron, minden termékemnél!!!
Előnyös ajánlat esetén, előrehozható az aukció lezárása!!
Nézd meg egyéb termékeimet is!! Kérdéseidre 17-óra után tudok válaszolni. Köszönöm az érdeklődést, üdv. monika72.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 08:43
. Kymco motor króm szelepsapka 2db !!! - Jelenlegi ára: 500 Ft

Rózsaszín felső L-es - Jelenlegi ára: 200 Ft

Eladó egy használt, rózsaszín laza felső.
H: 57cm     D: 53cm   Ujj: 54cm



Jelenlegi ára: 200 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 08:29
. Rózsaszín felső L-es - Jelenlegi ára: 200 Ft

FA TEKNŐ 1 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A KÉP SZERINTI ÁLLAPOTBAN !


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 08:12
. FA TEKNŐ 1 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Bordó Micimackós pulcs 92-es - Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció tárgya ez a csini 92-es, Disney byC&A márkájú pulcsi. Színe bordó, belebújós, "kenguruzsebes", rávarrt Micimackós díszekkel. Színét sajnos a fotó nem igazán adja vissza.
Állat- és dohányfüst-mentes otthonból, folt- és szakadásmentes.
Postázom is a mindenkori díjszabás alapján.
Nézz körül nálam, van még más ruhám is ekkora méretben és folyamatos a feltöltés.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 08:15
. Bordó Micimackós pulcs 92-es - Jelenlegi ára: 300 Ft

Fiú esőkabát 6-7évesre - Jelenlegi ára: 500 Ft

                 Új szerű állapotban lévő esőkabát. Alig használt.  6-7éves gyermeknek.                              


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 07:58
. Fiú esőkabát 6-7évesre - Jelenlegi ára: 500 Ft

Szerszámos munkaasztal, szerszámokkal - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Szerszámos munkaasztal, szerszámokkal, szerszámtartó övvel, csavarokkal, satupaddal, jó állapotban.
Két kis hibája van, ami a működését nem befolyásolja (fényképezve is van! ):
-az oldalsó akasztók közül az egyik letörött
-a bal oldalán kb. 8 cm-es részen meg van repedve a munkaasztal.


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 08:00
. Szerszámos munkaasztal, szerszámokkal - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Számítástechikai kiegészítők! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó 1 db Elta medi 8210 webkamera adatkábellal. 1 db Trust vezetékes egér, kb 10 méter hangfal kábel és 3 db átjátszó kábel. A termékekről nem tudok semmit illetve a kábelek biztosan jók és a webkamera is bekapcsol csak programot kell hozzá szerezni. És 2 db Pelikan tintapatron C24. Nézd meg a többi termékemet is. Csak egyben eladó. Megéri !! Köszönöm.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 06:50
. Számítástechikai kiegészítők! - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Louis Vuitton esernyő - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Louis Vuitton esernyő
Szállítási idő: A pénz utalását követően 18-24 munkanapon belül érkeznek az Egyesült Államokból. Kérlek a vásárlásnál vedd figyelembe!!
Garancia: A termékre 3 nap garanciát vállalok(a postafordultát a vásárlónak kell fizetnie).


Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-03 05:12
. Louis Vuitton esernyő - Jelenlegi ára: 13 900 Ft

Balázs Tibor: A fogfájós vaddisznó - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A fogfájós vaddisznóA könyv listaára: 1490 Ft. Leírás:
Több mint tíz éve jelent meg Balázs Tibor bájos gyermekverskötete, melyet Réber László népies ízű, humoros grafikái illusztrálnak. A rövid, szójátékokban gazdag, rímes versek miniatűr meséket, anekdotákat rejtenek, főhősei emberi tulajdonságokkal felruházott állatok. A kötet élén álló Farkascsárdába például nagy peckesen állít be a farkas, aki nem elégszik meg a báránypincér kínálatával, hiszen nem jár a fellegekben, nem eszik bárányhús helyett bárányfelhőt. Hogy a komolyabb incidenst elkerülje, a költő egyszerűen lezárja a mesét. Az ötletes, fantáziadús kötet jó szívvel ajánlható a legkisebbeknek. ISBN: 978-963-9212-92-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 220 Ft

Az aukció vége: 2011-04-01 03:28
. Balázs Tibor: A fogfájós vaddisznó - Jelenlegi ára: 1 220 Ft

2011. március 28., hétfő

Eredeti MANGO nagyon egyedi felső/UTOLSÓ ÁR - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Eredeti MANGO nagyon egyedi felső/UTOLSÓ ÁR
Eredeti MANGO nyári felső. szuper szexys, nagyon extra darab. Vadiúj!!! egyszer sem volt rajtam. Ajándékba kaptam, de sajna kicsi lett: ( az egész hátat szabadon hagyja.
Nézz szét nálam! Megéri!
A postadíjak körülbelüli összegek. Kiszámítás a Mindenkori Magyar Posta díjszabása alapján. Függ a termék súlyától, és a csomag milyenségétől(pl.: értékmegjelölt, ajánlott, elsőbbségi)



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-17 00:30
. Eredeti MANGO nagyon egyedi felső/UTOLSÓ ÁR - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Matrica (333) - Jelenlegi ára: 100 Ft

Az ár 1 db. vonatkozik.
Tiltó felirat.
méret: 25cm x 17cm



Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2011-04-07 00:09
. Matrica (333) - Jelenlegi ára: 100 Ft

VW NEW BEETLE CABRIOLET AUTOart (AQUARIUS BLUE) - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Eredeti bontattlan csomagolásban
Bövebben az alábbi linken kaphatsz infot
http: //www. autoartmodels. com/web/product/en/361? antiCache=1300487887068B8E4B3FC3E097734B6E6A1B6397EA62C



Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 00:03
. VW NEW BEETLE CABRIOLET AUTOart (AQUARIUS BLUE) - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

26-os fiú farmer halásznadrág - Jelenlegi ára: 800 Ft

Eladó a képen látható újszerű, 26-os világoskék farmer halásznadrág.
Állat és füst mentes lakásból.
Mosva, vasalva postázok.
Nézz körül aukcióim között, postaköltséget spórolhatsz.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 23:37
. 26-os fiú farmer halásznadrág - Jelenlegi ára: 800 Ft

H0 Piko kocsilekapcsoló - Jelenlegi ára: 1 Ft

H0 Piko kocsilekapcsoló. Eredeti!
Táblával!
Hibátlanul működik.
Pár talpfa széle javított. A bekötésnél is, de ez nem akadálya a működésnek. Doboz nélkül. A képek szerint.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-04-04 23:28
. H0 Piko kocsilekapcsoló - Jelenlegi ára: 1 Ft

Falmatrica, falidekor Női arc 80x70 cm - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


Falmatrica,  falidekor
Azonosító: Női arc
Nem kell átalakítani az egész otthonod, hogy stílusos és egyedi legyen!!!
Szakszerű használati útmutatóval!
A mérete: 80x70 cm
Ha a minta színe és mérete nem nyerte el a tetszésed akkor ezt megváltoztathatjuk!



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-04-05 22:37
. Falmatrica, falidekor Női arc 80x70 cm - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Lány ruha csomag 2-4 éves - Jelenlegi ára: 350 Ft

Használt ruha csomag, fakulás, kopás, kisebb mosható folt, hiba előfordulhat, de nem jellemző!
Hordhatatlan géprongyot nem tartalmaz!
A ruhák mosva vasalva nincsenek!
Átmeneti hosszú ujjú felsőket, plusz két db nacit tartalmaz!
Összesen 7 db!


Jelenlegi ára: 350 Ft

Az aukció vége: 2011-04-02 22:08
. Lány ruha csomag 2-4 éves - Jelenlegi ára: 350 Ft

Esprit kantáros farmer hímzett 86-92 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Esprit márkájú kantáros farmer. szerettük, de szép állapotban van, tele hímzéssel egy apró hibája, hogy a kantár végén az akasztók helyett kell venni egy újat, mert hinyzik egy végelem.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-06 21:45
. Esprit kantáros farmer hímzett 86-92 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kiss Mariann: Alapmarketing - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! AlapmarketingA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A szerző a vállalati marketing menedzsmentről írt tankönyvet, mely önálló tanulásra, távoktatásra és az egyetemek kivételével különböző szintű felsőfokú oktatási intézményekben és tanfolyamokon egyaránt felhasználható. Az egyes fejezetek sorra veszik a marketing alapfogalmait, a fogyasztói és a szervezeti piac főbb jellegzetességeit, a piacszegmentálás módszereit, a vállalati marketingstratégia, termék-, ár-, értékesítés- és reklámpolitika főbb kérdéseit. A szövegben felkiáltójellel kezdődő mondat hívja fel a figyelmet arra, hogy célszerű, ha a tanuló a könyvhöz szorosan kapcsolódó példatárban megoldja a megadott számú gyakorló feladatot. A tananyag elsajátítását számos ábra és reklámfotó segíti elő. Más tankönyvekhez hasonlóan vastag betűs részek emelik ki a lényeges fogalmakat, megállapításokat. A könyv végén irodalomjegyzéket is találunk. ISBN: 963-9585-71-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Az aukció vége: 2011-03-31 01:27
. Kiss Mariann: Alapmarketing - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Benjamin Hoff - Malacka és a tao - Jelenlegi ára: 500 Ft

A végösszeg: vételár+postaköltség.
Kérem nézze meg a további ajánlataimat is!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-04-09 00:28
. Benjamin Hoff - Malacka és a tao - Jelenlegi ára: 500 Ft

OLCSÓN! Optima FW, 3 havi, napi 10-12óra haszn. - Jelenlegi ára: 9 290 Ft

Kérjük, nézze meg a galériában többi termékünket is! Hiszünk abban, hogy nincs Magyarországon nálunk olcsóbb - átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol! Kérjük, rendelése során a megjegyzés részbe küldje el nekünk a kontaktlencse paramétereit! (dioptria, görbület, tórikus lencséknél még cylinder és tengely) Kiszerelés: 4db/csomag Hordási idő: 3 havi Elérhető dioptriák: -9. 00-től +4. 00ig ; -6 és +4 között 0, 25 lépésközönként, ennél erősebb értékeknél 0, 5 lépésközönként Elérhető görbületek: Termékleírás: Az Optima vezető hagyományos kontaktlencsék már 10 éve az Önt szolgálják. Az Optima FW Különösen sima felülete ellenáll a fehérje lerakódásoknak. Kiváló látásélesség, biztonságos napi viselet. Az átvétel és fizetés menete: - Kérjük jelezze a Vaterás vásárlás során, hogy
-* futárral vagy személyesen szeretné-e átvenni a terméket. (A házhoz szállítás díja 899 forint, 15. 000 forint összértékű rendelés esetén ingyenes. A személyes átvétel Budapest belvárosában található irodánkban ingyenes)
- * készpénzben vagy banki utalással kíván-e fizetni.
- Ön a Vaterás leütést követően megkapja a visszajelzést elérhetőségeinkkel. Kérnénk, hogy ezt követően küldjön nekünk egy válasz emailt a következő adatokkal: dioptria-érték, görbületet (és tórikus, multi/bikofális lencsék lencsék esetén a további szükséges paraméterek). Szintén jelezze, hogy milyen módon kívánja átvenni és kifizetni a terméket.
- Mi ezután visszaigazoljuk megrendelését és a várható szállítási időt, amely várhatóan 2-4 munkanap (esetleg ritka dioptriák és tórikus lencsék esetén 4-10 munkanap) lesz.
- Végül egy újabb emailben értesítjük Önt, amikor a termék raktáron van és személyesen átvehető vagy átadjuk a futárnak.
- Személyes átvétel esetén Ön megkapja irodánk címét és az útbaigazítást térképpel. Munkanapokon 9. 00 és 17. 00 között várjuk Önt irodánkban. A futár a megadott szállítási címre (házhoz vagy munkahelyre) viszi a termékeket, a feladást követő 24 órán belül. Amennyiben nem találja Önt, akkor még legfeljebb 2 alkalommal próbálkozik a kézbesítéssel. A kiszállítás hétfőtől szombatig naponta 8. 00 és 20. 00 óra között történik. - 30 napos visszavételi garanciát adunk a sértetlen, bontatlan csomagolású termékekre (a törvényileg kötelező 8 napos elállási jogon felül) Ha vannak még kérdései, írjon nekünk! Bármely további kérdését szívesen megválaszoljuk!
Nézze meg további termékeinket is! Szerintünk nálunk találja Magyarország legolcsóbb kontaktlencséit, folyadékjait és szemcseppjeit! Átlagos vásárlónk évi 10-50 ezer forintot takarít meg azzal, hogy tőlünk vásárol.
Kellemes vásárlást kívánunk, és reméljük, hogy visszatérő vásárlónk lesz!
Az eOptika csapata



Jelenlegi ára: 9 290 Ft

Az aukció vége: 2011-03-27 00:20
. OLCSÓN! Optima FW, 3 havi, napi 10-12óra haszn. - Jelenlegi ára: 9 290 Ft